Za rezervaciju kontaktirajte nas + 385 95 661 8815

LAST MINUTE - SVIBANJSKA PONUDA SA DEGUSTACIJOM SIRA

Hotel Terra Novalja – Proljeće u zagrljaju otoka Sira i Čipke

Obiteljski Hotel Terra nalazi se u Novalji na otoku Pagu, nedaleko od centra grada te u blizini poznatih turističkih destinacija, Vrtovi Lunjskih Maslina, ornitološki rezervat Blato Rogoza i antički vodovod Talijanova Buža. Mali obiteljski hotel s 4 zvjezdice sa smještajnim kapacitetom od 15 moderno opremljenih soba i 1 apartmanom u sklopu kojeg je restoran s terasom, unutarnjom salom i aperitiv barom.

Foto: TZ Novalja

Za naše posjetitelje „vjesnike proljeća“ pripremili smo paket aranžmane koji uključuju noćenje sa doručkom te degustaciju najboljih paških sireva pripremljenih na tradicionalan način uz zdravicu sa vrhunskim hrvatskim vinima.


Izaberite jednu od opcija noćenja i provedite nezaboravno iskustvo proljetnog odmora u obiteljskom Hotelu Terra u Novalji. U ponudi su sljedeće opcije:


1. 3 dana/2 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.350,00 HRK
- nadoplata za treću osobu iznosi 390,00 HRK

2. 4 dana/3 noćenja za dvije osobe; Noćenje sa doručkom, Rana prijava/Kasna odjava + Degustacija domaćih sireva i vrhunskih vina = 1.990,00 HRK
- nadoplata za treću osobu iznosi 590,00 HRK

Sobe su opremljene smart card sustavom, telefonom, klima uređajem, plazma/sat tv, internet priključkom, mini barom, kupaonicom s tušem/toillete i balkonom. Također je osiguran parking za sve goste hotela.


PONUDA UKLJUČUJE:
• Noćenje sa doručkom
• Degustaciju najboljih vrsta paškog sira
• Degustaciju vrhunskih hrvatskih vina
• Ranu prijavu i kasnu odjavu (ovisno o raspoloživosti, max do 2h od standardnih termina)
• Besplatni Wi-Fi
• Besplatni parking

 

Foto: Oldiefan, Pixabay.com

Novalja, 06.05.2021.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Imate pitanja u vezi s određenom ponudom? Obratite nam se s povjerenjem. Mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.